Disclaimer

Disclaimer

Deze disclaimer regelt het gebruik van de website van Samenwerkingsverband vo de Meierij (hierna "de website"). Door gebruik te maken van de website stemt u in met deze disclaimer.

Intellectueel eigendom

Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en het ontwerp van de website, inclusief, maar niet beperkt tot, teksten, afbeeldingen, geluiden, software en andere materialen, zijn eigendom van Samenwerkingsverband vo de Meierij of zijn opgenomen met toestemming van de betreffende eigenaar.

Geen garantie

Hoewel Samenwerkingsverband vo de Meierij ernaar streeft om de inhoud van de website actueel, volledig en nauwkeurig te houden, bieden wij geen garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot de nauwkeurigheid, volledigheid of actualiteit van de inhoud op de website. Het gebruik van de website en de inhoud ervan is op eigen risico.

Externe links

De website kan links naar andere websites bevatten die niet onder controle staan van Samenwerkingsverband vo de Meierij. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe websites waarnaar wordt gelinkt en aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade of letsel die voortvloeit uit het gebruik van dergelijke links.

Contact

Als u vragen heeft over deze disclaimer, neem dan contact met ons op via administratie@demeierij-vo.nl.

We zijn een samenwerkingsverband van 25 scholen voor voortgezet (speciaal) onderwijs in de Meierij. Samen werken we eraan om voor alle jongeren in de regio een passende plek te vinden waar zij zich welkom voelen en zich kunnen ontwikkelen. Meer lezen >

Contact

Samenwerkingsverband (swv) vo de Meierij
Hervensebaan 9
5232 JL 's-Hertogenbosch

T: 073 - 611 22 06
E: administratie@demeierij-vo.nl

© 2024 De Meierij | Disclaimer | Website door www.cookin.nl